Personlig beretning

Jeg er født og opvokset i en landsby ved navn Næsby ved stranden, som ligger mellem Slagelse og Korsør. Min far var Landmand og min mor var medhjælpende hustru, og forældre til 4 børn. Min mor kom til Danmark fra Frankrig under krigen som 13 årig og blev adopteret hertil gennem red Barnet. Mødte min far som 17 årig og fik sit første barn som 20 årig. Mine forældre er af den gamle skole, hvor linealen og pisken var afstraffelse i skolen. Mine forældre har kæmpet sig igennem livet med små midler, hvilket også gør at vi som børn er opdraget til at klare os selv og kæmpe for tingene. Vi skulle dengang være lykkelige hvis vi fik et stykke kød 2-3 gange om ugen.

Min mor var det drivende kærlige kraft, hun var fantasifuld og meget inspirerende. Min far var også meget arbejdsom og holdte sjældent fri. Hvis vi tager ordet kreativitet så har det nok fyldt hele min barndom, kreativ har en hel anden betydning for mig, end for nutidens mennesker.

Når man kun har få midler, så må man sætte fantasien i gang, og det er faktisk det handler om. Ordet kreativ er for mig, når man for så meget ud af de ting man har og faktisk lave nogle helt fantastiske ting. Det er faktisk der, at kreativiteten bliver udviklet.