Tanker bag billederne

Alle mine billeder er malet med udgangspunkt i en tid med minimalisme, iscenesættelse og personlig udvikling. Med os selv i centrum, er vi mere end nogensinde bevidst om alle de mange menneskelige relationer vi indgår i. Vores materielle og tempofyldte verden giver ikke meget tid til at mærke efter! Vi glemmer øjeblikket, og koncentrerer os om det der var eller det der kommer. som om det varer evigt og vi glemmer at leve og stoppe op i nuet. Det er netop nogle af de øjeblikke, jeg prøver at udtrykke i mine billeder.
Kunst Simonne Gorju Kulturnat

IMPRESSIONISME
Jeg er meget inspireret af den impressionistiske malestil, som for mig særligt lægger vægt på stemninger, øjeblikke og sanseindtryk. De er især baseret på lyset som skifter og udtrykkes uden interesse for faste former og detaljer.

INSPIRATION & FARVER Mine billeder er malet i afstemte jordfarver og tidens modefarver, inspireret af naturen såvel som den trendy og pulserende modeverden. Lysets foranderlighed og særpræg tilfører mine billeder energi.

BAGGRUND
Jeg er uddannet dekoratør og har specialiseret mig i boligindretning igennem 15 år hos IKEA. Jeg har i dag mit eget indretningsfirma og vejleder private kunder og virksomheder til at udnytte deres rum optimalt, med fokus på funktion, sjæl, stemning, stil og formsprog. I samarbejde med en arkitekt udarbejder jeg også skitser og tegninger til bl.a. nybyggeri. Jeg har siden 1997 malet billeder og studeret kunst og haft udstillinger mange steder. Jeg afholder foredrag i billedkunst og boligindretning. 

Kunst Kulturnat Slagelse - Simonne.dk

KVALITET
Jeg bruger hovedsageligt oliemaling, som giver en dejlig struktur og dybde der bevirker at jeg kan arbejde længe i billederne. Alle billederne er malet i 10 processer, hvilket betyder at de har været i proces 5-6 måneder og dermed bliver de til en serie og en periode, hvor farverne, tiden og budskabet hænger sammen.

Hvis du ønsker at vide mere eller har på anden måde har spørgsmål, kan du kontakte mig.

SIMONNE.DK
Simonne Gorju, Drosselvej 6, 4200 Slagelse
Tlf. 40 50 33 22
Email: simonne@simonne.dk

Kunst Maleri Kulturnat Simonne.dk