PROFIL

SIMONNE.DK er et enkeltmandsfirma med start i 2004, der tilbyder dig en ekstra service i at gøre drømme til virkelighed. Vejledning til private kunder og virksomheder, som ønsker at udnytte deres rum optimalt, med højde for funktion, sjæl, stemning, stil og formsprog. I samarbejde med en arkitekt udarbejder jeg også autocad tegninger til bla. nybyggeri. Ved siden af mit selvstændige job, er jeg billedkunstner, som jeg har arbejdet med i 20 år.


INDRETNING OG KUNST 
til virksomheder og private

INDRETNING – Målet med min support til dig er, at søge ind i familiens eller virksomhedens kerneområde og styrke den personlige identitet og sjæl. Når det bliver utydeligt, hvem der bor der eller hvilke signal virksomhed sender, bliver vi usynlige, upersonlige - med andre ord kønsløse.

Privat: Vi søger ind i vores lille oase, hvor vi genskaber vores energi efter en travl dag. Hjemmet er en base, hvor udgangspunktet for vores livsstil har rødder, hvor vi genskaber ro og harmoni og bliver klar til næste dag. Vores nuværende samvær er minimalt, og derfor skal vi virkelige være til stede, de få minutter mulighederne for samvær opstår. Vores sociale medie fjerner os fra nærværet til den direkte kontakt, så hvis du som person har noget på hjertet, skal du kunne sælge varen inspirerende.

 

Virksomheden: HAR DU EN FORRETNINGSPLAN? EN MISSION/VISION?

I virksomheden handler det om det gode arbejdsmiljø! Et sted hvor der indretningsmæssigt er tænkt over tingene, rammerne er skabt, er funktionelt, hvor signal værdien vægter, der er lækkert, og man har lyst til at komme hver dag. Desværre ser og høre jeg ofte, at arbejdspladserne er jævnt kedelige og upersonlige, både i udtryk og signal. Identiteten er død og forretningsplanen ikke opdateret igennem mange år. Hvis din forretningsplan ikke er skabt, vil der ikke være nogen rammer for noget som helst.

 

KUNST - Alle mine værker er malet med udgangspunkt i tiden vi lever i med travlhed, fravær, bekymring, iscenesættelse og vores store vigtighed i os selv. Med os selv i centrum, er vi mere end nogensinde bevidst om alle de mange menneskelige relationer vi indgår i, men vi glemmer ofte, hvor afhængig vi egentlig er af hinanden, og hvor vigtig disse relationer egentlig er. Desværre bliver den meget overfladiske, da tiden er en udfordring for de fleste. I disse årti er ordnerne: fravær, overfladisk, hurtighed, berøringsangst, adskillelse, manglende fordybelse, koncentration, hurtighed blot nogle af de ord som kendetegner tiden. Trenden er,  at når vi vægter for meget den ene vej, så tiltrækkes vi af den modsatte vej.

Lidt om min person - om mit liv

Glad, stærk kreativt, stor og mange års erfaring, innovativ med gåpåmod og lyst til forandring!

Jeg er født i 1967, har 2 dejlige børn og er fraskilt efter mange års ægteskab.

Af kollegaer beskrives jeg som åbenhjertet, imødekommende og loyal, hvilket tilskrives, at jeg opbygger tillid og skaber gode relationer på tværs af organisationen og den vej igennem udvikler faglighed. Falder jeres valg på mig, møder I en person, der værdsætter det sociale og gode relationer til andre og som sætter pris på sparringsmuligheder. Jeg ønsker at skabe gode værdier og bidrage til en endnu bedre hverdag for mig selv og mine medmennesker, og den vej videre gøre andres hverdag bedre.

Bestyrelsesmedlem for Landudvikling Slagelse.

Fritid

I min fritid underviser jeg i yoga som vikar i Slagelse og Korsør omegn.


SIMONNE.DK | Stil og sammenhængende helhedsløsninger, hvor indretning & kunst smelter sammen.